در بخش اول مقاله 32 نوع فیلم تبلیغاتی که می توانید برای کسب و کارتان بسازید. 15 نوع ویدئو تبلیغاتی را به شما معرفی کردیم. حال در بخش دوم از این مقاله می خواهیم به 17 نوع دیگر از ویدئو های تبلیغاتی اشاره کنیم. پس تا پایان مقاله همراه ما باشید.
16. در فروشگاه/ لابی/ دفتر ویدئوها
همیشه دیوار دیگری وجود دارد که یک صفحه ی پروژکتور روی آن آویزان است. مدت زمانی که مشتری احتمالی به آن توجه می کند، از زمان توجهش به یک تابلوی تبلیغاتی بیشتر است. این ویدئو ها به منظور آگاهی و کمک به تصمیم گیری مشتری در نظر گرفته شده است.
ویدئوهای تبلیغاتی رضایت مشتریان
وقتی شما از کالا یا خدماتتان تعریف می کنید معمولا ضرب المثل: ((هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه)) به ذهن بیشتر مشتریان می آید. پس معمولا زمانی که مزایای محصولتان را می گویید، مشتری معمولا به حرف های شما اعتماد چندانی نمی کند. اما ممکن است زمانیکه شخصی به جز شما ( شخص بی طرفی مثل مشتری قبلی) داستان خرید و تجربه استفاده از محصولتان را می گوید، اعتماد کند.
17. توضیحات مشتری
هیچ چیز تاثیر گذار تر از شنیدن اینکه محصول شما چطور توانسته مشکل مشتری قبلی تان را حل کند، از زبان خود مشتری قبلی نیست. این ویدئو ها برای کسب و کار شما فوق العاده مهم و تاثیرگذار هستند. بعضی از این ویدئو ها از فیلم های کوتاه 10 ثانیه ای که کنار هم قرار گرفته اند، تشکیل شده است و بعضی بسته به نحوه و مکان استفاده از آن ها، می تواند 2 دقیقه یا طولانی تر باشد.
بهتر است این ویدئوها را در چرخه ی خرید به مشتری نشان دهید، دقیقا زمانی که مشتری دارد در مورد محصول یا خدمات شما تصمیم گیری می کند.
18. داستان موفقیت مشتری در حل مشکلش با استفاده از محصول
این ویدئو تبلیغاتی براساس داستان های ساختارمندی ساخته می شوند، که شما با همکاری مشتری تان تولید می کنید. هدف از این ویدئو تعریف یک داستان کامل است. این داستان نشان می دهد، چطور مشتری شما به کمک محصولتان مشکلش را حل کرده است.
در بعضی از این فیلم ها تمرکز روی محصول یا برند محصول است و در بعضی دیگر همه ی تمرکز روی سفر مشتری برای پیدا کردن راه حل متمرکز شده و یک اشاره گذرا به برند محصول می شود. ویدئو های نوع دوم که داستان متمرکز به سفر مشتری است، در قالب مطالعه ی موردی ( مشکل/ راه حل/ نتیجه) است.
این ویدئو ها معمولا از نظر زمان و پیچیدگی با فیلم های تبلیغاتی توصیفی متفاوت هستند. داستان موفقیت مشتری بیشتر در دسته فیلم های تبلیغاتی بدون مخاطب هدف خاص قرار می گیرند. همانطور که گفتیم در ویدئو های بدون مخاطب خاص چرخه ی خرید طولانی تری پیش رو داریم.
19. نظر شخص ثالث (یک منتقد) در مورد محصول
معتبر ترین نظرات، بررسی محصولات به وسیله ی یک شخص ثالث است. هر کسی می تواند یک یا دو ویدئوی تبلیغاتی از شهادت مشتری برای خوب بودن محصولش تهیه کند، درست مانند هر کسی که میتواند چند رزومه ی خوب در رزومه ی خود جمع کند. اما پیداکردن داوران یا افراد منتقد که در مورد محصول یا خدمات مشابه برند ما نظر مثبت می دهند، واقعی تر به نظر می رسد. این ویدئو ها برای برند ها بسیار مهم هستند.
برای پیدا کردن این نظرات می توانید به یوتیوپ یا پرتال های تجاری مختلف سر بزنید. نظری را پیدا کنید که مثبت است و برند شما را تبلیغ می کند. باید دقیقا به این ها اشاره کند. همچنین می توانید با این افراد ثالث همکاری کنید و در مورد محصولات جدید برندتان با آن ها ویدئو بسازید. این ویدئو ها در رسانه های اجتماعی بسیار تاثیر گذارند.
20. ویدئو تبلیغاتی آن باکسینگ (un boxing) و Haul
ویدئو های بازکردن جعبه توسط مشتریان محصول شما تولید می شود. هم چنین در این ویدئو ها مشتری می تواند فرق محصول جعل شده از محصول شما را با محصول واقعی شما نشان دهد. حتی ممکن است هر دوی آن ها را امتحان کند. نوع دیگری از این ویدئو ها، ویدئو های Haul است. در این ویدئو ها مشتریان شما که خانم هستند، چیز های جالبی که به تازگی خریده اند، را نشان می دهند. اگر این ویدئو ها توسط آقایان تولید شود به آن ها پیک آپ می گویند.
برند ها باید مشتریان راضی و افراد تاثیر گذار شناخته شده برای محصولشان را پیدا کنند. در قدم بعد از این افراد برای امتحان محصول خود و تولید فیلم ها استفاده کنند. کار بعدی این است که کسب و کار ها این ویدئو ها را از طریق کانال ها و رسانه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارند. نظارت و پاسخگویی به نظرات منفی از طریق این ویدئو ها راهی هوشمندانه برای جلب اعتماد است.
ویدئو های بازاریابی شرکت
این ویدئو تبلیغاتی بر روی کسب و کار متمرکز شده است. گذشته از ویدئو های محصول، نمای کلی شرکت ها، رایج ترین ویدئویی است که کسب و کار ها تولید می کردند. اما در چند سال اخیر این ویدئو ها تغییراتی کرده است، چون شرکت ها دریافتند به جای تمرکز به درون سازمان، نگاه به بیرون بهترین راه برای پیشرفت است.
21. ویدئو تبلیغاتی نمای کلی شرکت
این فیلم ها بیشتر از 50 سال به عنوان ویدئو های شرکتی استاندارد استفاده می شدند. این ویدئو ها معمولا با صدای راوی که باریتون ابریشمی داشت، شروع می شد. صحبت های راوی معمولا شعر گونه بود: “از سال 1876 ….” یا “ما به خود می بالیم ….”یا ” شور، تعهد و ترشی” اینها ارزش هایی هستند که ما به آن ها پایبندیم” و …..
در حالی که این ویدئو ها هنوز هم ساخته می شوند، اما تعداد آن ها نسبت به گذشته بسیار کمتر شده است. صحبت درباره ی خود، تمام آنچه پیش از خود اتفاق افتاده را شامل نمی شود.
برای آشنایی با نحوه ی ساخت تیزر تبلیغاتی می توانید مقاله آموزش ساخت تیزر تبلیغاتی را مطالعه کنید.
22. ویدئو های استخدامی
فیلم های استخدامی طوری طراحی شده اند که به کارکنان آینده نشان می دهند، کار در شرکت شما چگونه است. برای نشان دادن فرهنگ کسب و کار و ارزش های تجاری دقت زیادی می شود. چون در حال حاضر مهم ترین ملاحظات در انتخاب محل کار (بیشتر از دستمزد یا مزایا) هستند.
چالش در اینجا شناسایی جنبه های منحصر به فرد و ارزشمند فرهنگ شما ( نه فقط فیلمبرداری از افرادی که دارند فوتبال بازی می کنند …) است، که می توانید برجسته کنید. گزینه های کار در خانه ممکن است تغییر دهنده بازی جدید برای تجارت باشد.
23. وبلاگ های شرکت
به طور خلاصه می خواهیم 2 نوع وبلاگ نویس را در نظر بگیرید:
1. وبلاگ نویسان حرفه ای که بجای فقط تایپ کردن با صفحه کلید، محتوای غنی و جذاب تولید می کنند که دنبال کنندگان زیادی دارند.
اگر مثل گری واینرچیک فرد باهوش و شخصیتی جذاب دارید، وبلاگ نویسی می تواند راه فوق العاده ای برای جذب مخاطب و پیسبرد کسب و کار شما باشد. اما اگر از این شخصیت برخوردار نیستید، وبلاگ نویسی بهترین گزینه برای شما نیست.
24. فیلم پشت صحنه
اگر کار جالبی مثل ساخت یک محصول جدید یا تکمیل یک پروزه واقعا جالب انجام می دهید، یا در حال ساخت جالب ترین ساختمان اداری جهان هستید، ساخت فیلم تبلیغاتی پشت صحنه یک روش جذاب برای گفتن داستان به مردم است.
این نوع ویدئو ها راهی عالی برای ایجاد صمیمیت بیشتر با مشتری، و اجازه دادن به مشتری برای اینکه بفهمد شما کی هستید و به کسب و کارتان هویت انسانی بدهید، یک گزینه ی عالی است. سعی کنید خودتان باشید و فیلم بازی نکنید.
25. ویدئو تبلیغاتی مناسبتی شرکتی
فیلم های تبلیغاتی رویداد شرکتی از یک جهت مهم با ویدئو های رویداد معمولی متفاوت است. این فیلم ها، فیلم هایی هستند که برای تبلیغ شخصی شما تولید می شوند. اگر شما برگزار کننده یک رویداد هستید، احتمالا می خواهید یک فیلم تبلیغاتی بسازید، تا مشتریان خود را متقاعد کنید دفعه ی بعد در رویداد شما شرکت کنند. بهترین زمان برای برنامه ریزی برای این فیلم ها قبل از شروع رویداد شماست.
26. مصاحبه های شرکتی
این ویدئو های تبلیغاتی می توانند انواع مختلفی داشته باشند، اما دو نوع از رایج ترین آن ها مصاحبه ها و برنامه های گفتگوی شرکتی است. مکانی را برای فیلمبرداری پیدا کنید و از متخصصان، مشاوران و افراد تاثیر گذار در شرکت خود دعوت کنید تا در فیلمبرداری حضور داشته باشند و در مورد موضوعاتی که مربوط به اطلاعات مشتری است، صحبت کنند.
مصاحبه کننده شما باید یک کارمند دقیق با اطلاعات فراوان و مهارت های اجرای خوب در مقابل دوربین باشد. این نوع فیلم های بازاریابی معمولا در دسته ی فیلم های بدون مخاطب خاص قرار میگیرند. به خاطر پیچیدگی هایی که دارد در فرایند خرید و چرخه های طولانی خرید استفاده می شود.
روابط عمومی و جامعه
این دسته از فیلم های تبلیغاتی اهمیت بیشتری دارند، چون خریداران به دنبال دلیلی بیشتر از کیفیت و قیمت برای خرید خود هستند. همانطور که سیمون سینک در فیلم مشهورش ” چطور رهبران بزرگ، از عمل الهام می گیرند” اشاره می کند. مردم به دنبال دلیلی برای دوست داشتن شما و محصول شما هستند، می خواهند بدانند چرا باید از شما خرید کنند.
جایگاه و نقش شما و برندتان در جامعه همیشه خیلی دقیق در نظر دیگران، بررسی می شود.
27. ویدئو تبلیغاتی مسئولیت اجتماعی شرکت ها
با اینکه ساخت مسئولیت اجتماعی شرکت، برای خیلی از برندها جدید است، اهمیت ساختن آن برای برند ها روز به روز بیشتر می شود. این مفهوم گاهی عوام فریبانه است. مثلا بعضی از شرکت ها به عنوان ” دوستداران محیط زیست” کار های تجاری فعلی خود را به عنوان مسئولیت اجتماعی تلقی می کنند.
برند شما به چه معنی است؟ به چه چیزی اهمیت می دهید؟ ( اگر جواب شما کسب سود بیشتر است، احتمالا فقط سهامدارانتان شما را دوست خواهند داشت.)
تولید یک فیلم درباره ی آنچه که در جهان درست یا نادرست است و شما به ان اعتقاد دارید و آن را انجام می دهید، یک راه خوب برای جلب اعتماد کسانی است که با برند شما ارزش های مشترکی دارند. ویدئو های روابط اجتماعی هم در این دسته هستند. با توجه به وضعیت جهان، این ویدئو ها در سال های بعد مهم تر هم خواهند شد.
28. روابط سرمایه گذاران
بخش روابط سرمایه گذاران، در بسیاری از شرکت های بزرگ، معمولا یک شرکت یا سازمان دولتی جزو سهامداران اصلی است. که وظیفه ی آن ارائه ی یک گزارش دقیق از شرکت به سهامداران است. این گزارش به سرمایه گذاران بخش دولتی و خصوصی کمک می کند، تا بتوانند تصمیمات آگاهانه تری بگیرند. گاهی اوقات می توانید این گزارش ها را به شکل ویدئو و فیلم ارائه کنید، تا سهامداران درک دقیق تری از گزارش ها داشته باشند.
29. گزارش مطبوعاتی ویدئویی
شرکت های سهامی عام موظفند گزارش های مالی سه ماهه و سالانه خود را به سهام داران اعلام کنند. آن ها گاهی می توانند این گزارش ها را در قالب ویدئو که دیدن ان برای مخاطبانشان راحت تر باشد، ارائه دهند. این ویدئو ها می توانند اطلاعاتی در مورد محصولات جدید، مسئولیت شرکتی یا هر چیز دیگری باشد که کسب و کار احساس می کند سهامداران یا سهامداران احتمالی دوست داشته باشند، ببینند.
این نوع ویدئو ها به طور معمول برای شرکت های بسیار بزرگ عمومی است.
30. اطلاعیه های خدمات عمومی
بودجه بیشتر اطلاعیه های خدمات عمومی توسط دولت یا سازمان های شبه دولتی تامین می شود. بعضی از کسب و کار ها با حمایت از کمپین های اطلاع رسانی و حمایتی تلاش می کنند، منافع عمومی بیشتری را تامین می کنند.
حمایت مشتریان
ساخت این ویدئو های تبلیغاتی خیلی ارزان است. در عین حال می تواند برای مشتریان بسیار با ارزش باشد، اما متاسفانه خیلی از برند ها این ویدئو ها را تولید نمی کنند.
31. فیلم پشتیبانی مشتری (خدمات پس از فروش)
آخرین باری که جعبه ی یک محصول جدید را باز کردید و نتوانستید قطعاتش را کنار هم قرار دهید یا ان را روشن کنید کی بود؟ یا زمانیکه مشکلی برای محصول پیش آمد؟
دقت کردید اگر زمانی که یک محصول کار نکرد، یک فیلم پشتیبانی داشتید، می توانستید ان را تعمیر کنید. عالی نمیشد اگر وقتی روی لینک ویدئو کلیک کنید تمام چیز هایی را که باید در مورد محصول جدید بدانید، به شما نشان داده می شد؟ ( باور کنید یا نه این یک فرصت عالی برای فروش محصولتان به مشتریان است)
پس چرا همه ی برند ها این کار را نمی کنند! لینکی برای پشتیبانی از ویدئو ویدئویی تهیه کنید و در آن نحوه راه اندازی، تعمیر، استفاده بهینه یا …. برای محصولات خود تهیه کنید.
32. ویدئو تبلیغاتی پاسخ به سوالات متداول مشتریان
مشتریان هر محصول یا خدمت چند سوال پر تکرار دارند که در جریان خرید یا پس از خرید با آن مواجه می شوند. چرا یک ویدئو نسازید که به آن ها برای پیدا کردن جواب سوال هایشان کمک کنید؟ این واقعا خواسته ی مشتری است که می گوید: “به من نگو، نشونم بده”
مرجع ما در این مقاله: onemarketmedia.com بوده است.
اگر به کار تدوین و ساخت ویدئو تبلیغاتی برای برندهای مختلف علاقمند شدید، مقاله ی تدوینگر ویدئو کیست و چطور یک تدوینگر حرفه ای ویدئو شویم؟ را به شما توصیه می کنیم. شما برای کار تدوین به یک سیستم تدوین حرفه ای هم نیازمندید، ما در مقاله سیستم تدوین حرفه ای چیست به شما کمک کردیم، تا بتوانید یک سیستم تدوین حرفه ای با توجه به نیاز و بودجه ی خود تهیه کنید.