7 ترفند اصلی افتر افکت که هر تدوینگر باید بداند! 7 Basic After Effects Skills

12 ترفند اصلی برای کار با افتر افکت

وقتی که اولین بار به دنیای تدوین و ادیت ویدئو وارد شدید، احتمالا برنامه های تدوین فیلم مثل FINAL CUT OUT و PREMIERE PRO تمام دانش شما از تدوین بودند. اما همینطور که در کار تدوین حرفه ای تر شوید و در مورد برنامه های مختلف تدوین جست و جو می کنید، متوجه می شوید تدوین ویدئو با ترفند های AFTER EFFECT چقدر می تواند ساده و سرگرم کننده باشد. ممتاز دیزاین در این مقاله 7 ترفند اصلی در افتر افکت را که هر تدوینگری باید بداند به شما آموزش می دهد.

دقیقا زمانی که فکر می کنید همه ی ترفند های افتر افکت را بلدید، با غول قدرتمند جلوه های ویژه دیجیتال، موشن گرافیک و ترکیب بندی افتر افکت آشنا می شوید. با اینکه خیلی از مهارت های شما در مورد تدوین می تواند به شما کمک کند، اما یادگیری نرم افزار افتر افکت دنیایی کاملا متفاوت دارد. برای تسلط به این نرم افزار باید از فکر و تمرکز تان را تغییر بدهید.

7 ترفند اصلی افتر افکت:

1. ترفند اصلی انیمیت با تریم پس در افترافکت (Animating with Trim Paths)

دوست دارید یک ترفند جالب و در عین حال ساده برای غرق شدن در حین کار با افتر افکت یاد بگیرید؟ این ویدئو را ببینید و امتحان کنید چطور با تریم پس انیمیت کنید. این افکت کارکرد های فوق العاده ای دارد ومی تواند یک قسمت تاثیرگذار در تدوین شما باشد. اگر چند سالی هست که با افتر افکت کار می کنید اما از وجود این افکت بی خبر بودید، عجیب نیست.

نگران نباشید ما مرحله به مرحله به شما یاد می دهیم چطور این افکت مخفی را پیدا کنید و برای لایه های خود از آن استفاده کنید.

در کدام پروژه ها یا چه قسمت هایی از تدوین می توانیم از trim path استفاده کنیم؟

  • در اینفوگرافیک
  • مسیر روی یک نقشه
  • جعبه یا باکس متن
  • برای استروک متن
  • ساخت یک انفجار با دایره
  • و …

2. ترفند اصلی ردیابی حرکت یک جسم با موشن ترکینگ در افتر افکت (Easy Motion Tracking)

مایکل تونی این فیلم آموزشی را ساخته است. در این ویدئو بعضی از روش های آسان برای ترکینگ یا ردیابی حرکت جسم در افتر افکت را با هم مرور می کنیم. سعی کنید به خاطر بسپارید چون خیلی از همین اصول در ترکینگ های پیچیده ای که بعدا یاد میگیرید، کاربردی و مفید هستند.

حتی یک تکنیک ساده، می تواند یک راه عالی برای تکمیل مهارت های شما در افتر افکت شود. این ها می شود ارزش پروژه های شما را بالا ببرد و برای اضافه کردن به تدوین مشتری شما عالی است.

3. چند ترفند سریع برای استفاده از مهارت های مختلف در افتر افکت

اگر به تازگی کار با افتر افکت را شروع کردید، انجام بعضی از این ترفند های ساده می توانند باعث پویایی بیشتر تدوین شما شوند و پروژه ی شما را از سطح یک تدوین معمولی پریمیر حرفه ای تر کنند. یک راه برای حرفه ای تر کردن کار شما این است که یک زیر نویس به پروژه ی خود اضافه کنید. لازم نیست زیر نویس شما خیلی حرفه ای باشد. آموزش بالا به شما کمک می کند تا بتوانید زیرنویس بسازید. سایت های زیادی هم هستند، که می توانید پروژه های تایتل (زیرنویس) رایگان را از آنجا دانلود کنید.

4. ترفند اصلی ساخت ویدئو های بدون پس زمینه با افتر افکت (Export Transparent Background Videos)

جاستین اودیشو در این ویدئو ترفند اصلی ساخت فیلم بدون بک گراند در افتر افکت را به شما آموزش می دهد. این آموزش مخصوصا زمانی که با تکنیک های بالا همراه می شود، خیلی کاربردی تر می شود. در واقع شما می توانید با ساخت تایتل های بدون بک گراند و استفاده از آن ها در ویدئو هایتان، حرفه ای تر دیده شوید.

اگر در فیلم خود از بک گراند استفاده کرده اید ما در مقاله آموزش حذف پرده سبز روش های مختلف حذف پرده سبز را به شما آموزش داده ایم.

5. آموزش ابتدایی روتوسکوپی (Rotoscoping)

روتوسکوپی اصطلاحی است که ممکن است ترسناک به نظر برسد، اما در واقعیت آنقدرها هم ترسناک و شگفت انگیز نیست. ما در این آموزش ویدئویی به ساده ترین شکل بعضی از تکنیک های ماسک کردن و کار با ابزار Roto Brush را به شما نشان می دهیم.

6. ترفند اصلی شناور کردن خود در فضا با افتر افکت (Learn to Float Yourself)

علت علاقه ی بسیاری از تدوینگران ویدئو و هنرمندان جلوه های ویژه به افتر افکت، به این دلیل است که با کمک این نرم افزار می توانند جلوه های ویژه خیره کننده ای که در ذهنشان دارند را بسازند. احتمالا نمونه هایی از این صحنه ها را در فیلم های سینمایی دیده اید.

اگر شما هم ایده های فوق العاده برای تدوین دارید، اما نمی دانید چطور ان را بسازید. این ویدئو به شما کمک می کند. ما در مقاله ساخت جلوه های ویژه سینمایی در افتر افکت چند تکنیک دیگر از جلوه های ویژه را به شما آموزش داده ایم.

7. ترفند اصلی تدوین فیلم با پیکسل های 8 بیتی در افتر افکت (Create 8-Bit Pixel Art)

این یکی از جالب ترین ترفند های اصلی افتر افکت است که می توانید آن را در پریمیر هم اجرا کنید. ما در این آموزش چند راه ساده و کاربردی برای ساخت پیکسل های 8 بیتی را به شما آموزش می دهیم.

نحوه ی ساخت ویدئو با پیکسل های 8 بیتی:

زمان مورد نیاز: 10 دقیقه.

برای ساخت ویدئو با پیکسل های 8 بیتی باید از این 8 ابزار استفاده کنید:

  1. افکت posterize

    یک افکت برای تغییر رنگ در افتر افکت است که دامنه ی وسیعی از رنگ ها را شامل می شود. با این افکت می توانید رنگ تصاویر و فوتیج های خود را تغییر دهید.

  2. افکت CC Block Load

    این افکت فیلم یا فوتیج ما رو به صورت پیکسلی در می اورد. شبیه به زمانی که یک عکس بی کیفیت را بزرگ می کنیم.

  3. افکت Tint

    این افکت جزو افکت های رنگی در افتر افکت است و به ما اجازه می دهد با تغییر رنگ عکس یا فوتیج تدوین خودر ا حرفه ای تر کنیم.

  4. افکت Grid

    این افکت کل لایه ی انتخابی شما را به یک صفحه ی شطرنجی تبدیل می کند، که می توانید مربع های ان را بزرگو کوچک کنید، زوم کنید یا عقب بیایید.

  5. افکت Postrize Time

    این افکت به شما اجازه می دهد فریم ریت هر لایه را بدون تغییر در کامپوزیشن به صورت جداگانه کنترل کنید. مثلا اگر فریم ریت یک فوتیج 24 و فریم ریت کامپوزیشن شما 30 باشد و بخواهید فقط فریم ریت فوتیج را کم کنید. کافیست این افکت را اعمال کنید.

  6. یک Video Footage

    ویدئو فوتیج ها، فوتیج های آماده هستند که می توانید انواع مختلف آن ها را از سایت های مختلف دانلود کنید.

  7. Alpha Channel Footage

    یکی از تغییراتی که می توانید در زمان رندر گیری انجام دهید، انتخاب حالت Alpha Channel Footage است. این تنظیم خروجی شما را بدون بک گراند می کند.

  8. و نصب پریست 8Bit Game در افتر افکت

    این پریست برای پیکسلی کردن تصاویر و فوتیج ها و برای ساخت بازی استفاده می شود.

اگر سیستم شما برای کار با افتر افکت ضعیف است، ما در مقاله سیستم تدوین حرفه ای تمام آنچه برای خرید یک سیستم تدوین حرفه ای مناسب با بودجه خود باید بدانید را به شما آموزش داده ایم.

مقالاتی که شاید برایتان جذاب باشد

فهرست