ساخت یک ویدیوی عالی و حرفه ای نیازی به هزینه کردن برای تجهیزات گران قیمت تصویربرداری و کارگاه های فیلمسازی ندارد. فقط با توجه به چند ترفند کلیدی تصویربرداری که ممکن است در ابتدا مشخص نباشند و تمرین حرفه خود می توانید تصویربردار خوبی شوید. این ترفندهای تصویربرداری بسیار مفید خواهند بود، چه در حال تصویربرداری از یک محصول سطح بالا باشید و چه صرفاً یک وبلاگ ایجاد کنید که بینندگان شما عاشق تماشای آن شوند.
تکنیک و ترفند های فیلمبرداری بی انتها هستند. این بدان معناست که وقتی تصمیم به دنبال کردن حرفه ای در تصویربرداری و تبدیل شدن به یک تصویربردار یا فیلمساز می کنید، هنوز هم می توانید به این به عنوان راهنمای کامل خود مراجعه کنید. آنها را امتحان کنید و آنها را از زبان بیاموزید. این ترفندهای تصویربرداری نه تنها به شما کمک می کند در طول مسیر، ویدیوهای حرفه ای تری تولید کنید که مخاطبانتان را تحت تاثیر قرار دهد. بلکه به شما کمک می کند تا پتانسیل و سبک فیلم سازی خلاقانه خود را کشف کنید.
19 ترفند تصویربرداری برای ارتقای ویدیوهای خود به سطح بعدی
1. اولین ترفند تصویربرداری: تحقیق کنید
اول از همه، تحقیق کنید. هرچه بیشتر در مورد موضوع بدانید، بهتر می توانید آن داستان خاص را بیان کنید. چه مصاحبه ای باشد که در حال انجام آن هستید و چه مکالمه ای که در حال ساخت آن هستید، اگر می خواهید اطلاعات مهمی را به مخاطبان خود منتقل کنید، باید بدانید در مورد چه چیزی صحبت می کنید.
برای آشنایی با انواع فیلم تبلیغاتی روی لینک کلیک کنید.
2. تجهیزات خود را جمع آوری کنید
خوشبختانه ما در زمانی زندگی می کنیم که دوربین های دیجیتال با کیفیت بالا برای استفاده شخصی و تفریحی مقرون به صرفه ساخته می شوند. برای ابتدای کار می توانید با ابزارهایی که دارید، فیلمبرداری را تمرین کنید. تا زمانی که این موارد ساده را در نظر داشته باشید، گوشی هوشمند آیفون یا اندروید از بهترین گزینه ها هستند.
برای تصویربرداری با کیفیت بهتر از دوربین پشتی موبایل استفاده کنید، عکاسی در حالت افقی (افقی به جای عمودی)
در صورت داشتن شبکه همپوشانی روی صفحه نمایش خود هنگام فیلمبرداری، آن را روشن کنید. این یک راهنمای مفید برای حفظ سطح تلفن خود به شما می دهد.
اگر بودجه لازم را برای آن دارید، ما قطعاً خرید یک گیمبال برای موبایلتان برای گرفتن عکس های ثابت تر، یک میکروفون خارجی برای صدای بهتر و یک سه پایه ویدیویی قابل اعتماد را توصیه می کنیم.
3. برای شات خود برنامه ریزی کنید
اگر قصد دارید یک موزیک ویدیو، تبلیغات تجاری یا فیلم کوتاه بسازید، آزادی بسیار بیشتری برای برنامه ریزی کامل تولید ویدیوی خود از ابتدا تا انتها خواهید داشت. برای اینکه واقعاً مانند حرفه ای ها این کار را انجام دهید، استوری بورد خود را با تصاویر صحنه های خود به ترتیب طراحی کنید. این به شما کمک می کند فیلم نهایی خود را از قبل تجسم کرده و نماهای مورد نظر خود را ترسیم کنید. این به عنوان راهنمای شما در طول فیلمبرداری و تدوین عمل می کند، به علاوه می تواند به شما کمک کند تا قبل از تصویرداری زمان مناسب روز عکسبرداری، مکان مورد نظر خود و دوربین های مناسب مورد استفاده (در صورتی که چندین گزینه دارید) را تعیین کنید.
از سوی دیگر، اگر رویدادی را پوشش میدهید، میخواهید تا حد امکان آماده باشید. به عنوان مثال، در تصویرداری عروسی، تصویردار عروسی باید بداند که چگونه تمام لحظات مهم را ثبت کند و فیلم های فوق العاده ای از عروس، داماد و جشن عروسی بسازد.
چند ترفند تصویرداری عروسی که باید به خاطر بسپارید:
مطمئن شوید که جدول زمانی کل روز عروسی را کاملا مسلط هستید، از مراسم تا برنامه پذیرایی.
یک لیست عکس عروسی آماده کنید. این لیست باید شامل اولین بوسه، بریدن کیک و سایر لحظات کلیدی باشد که زوج دوست دارند جاودانه شوند.
همانطور که سبک های عکاسی عروسی وجود دارد، سبک های عکسبرداری خاصی نیز برای تصویربرداری عروسی وجود دارد. به یک سبک خاص بچسبید. ثابت قدم باشید و از فیلم مناسبی که برای زوج و رویدادشان مناسب است برای ویدیوی عروسی، سینمایی عالی استفاده کنید.
4. داستان بگویید
یکی از دلایل اصلی از دست دادن علاقه بینندگان به یک ویدیو، فقدان داستان سرایی است. یک تصویر منفرد یا یک کلیپ ویدیویی کوتاه میتواند بیانیهای عمیق داشته باشد، حکایتی طنز را منتقل کند، یا مشاهدهای تکاندهنده در مورد وضعیت انسان بسازد. تمرکز خود را از یک موضوع به موضوع دیگر تغییر دهید یا با نور جالب درام بسازید، انتخاب ها با شماست.
احساسات را در داستان ایجاد کنید و توجه بیننده را حفظ کنید. فرضی را انتخاب کنید که افراد بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. کمی تضاد اضافه کنید و در نهایت با نوعی راه حل نتیجه بگیرید. اینها همه عناصر اصلی داستان گویی هستند، اما این شما هستید که تصمیم می گیرید چگونه آن را در چارچوب دیدگاه منحصر به فرد خود ارائه دهید. همچنین باید جمعیت شناختی مخاطبان خود را در نظر بگیرید. ویدیو را برای کی میسازید؟ به عنوان مثال، آیا برای یک فست فود زنجیره ای تبلیغاتی می سازید یا برای یک برند پوشاک؟
5. ترفند تصویربرداری: نمایش بده، نگو
داستان سرایی ویدیویی، طبق تعریف، یک رسانه تصویری است. برای استفاده کامل از آن، باید بیننده را در جهان غوطه ور کنید که گویی آنها شاهد این عمل هستند. بگذارید نتیجه گیری خود را پیدا کنند و نظر خود را بسازند. به این ترتیب، اگر خودشان آن را کشف کنند، احساس رضایت بیشتری به وجود می آید.
بنابراین اکنون که به جای گفتن نمایش می دهید، می توانید از نماهای کلاسیک «لانگ، کلوزآپ، مدیوم» استفاده کنید، که کم و بیش بخشی از زبان سینما از زمان پیدایش آن بوده است. می توان از آن برای تعیین موقعیت مکانی، نمایش جزییات جزئی و هر چیز دیگری در این بین استفاده کرد. آنچه نشان می دهید به اندازه نحوه نشان دادن آن مهم است که به انگیزه اشاره دارد. چرا از لنز واید استفاده می کنید؟ چرا نیاز به حرکت دوربین یا رفتن به یک عکس اسلوموشن دارید؟ هر ابزاری در کارگاه سینمایی شما نیاز به دلیل یا انگیزه ای برای استفاده دارد.
6. نورپردازی خوبی داشته باشید
یکی از بزرگترین ترفندهای تصویربرداری برای ساخت ویدیوهایی با ظاهر حرفه ای، استفاده از نور برای داستان سرایی شماست. در طول مفهوم سازی، سعی کنید در مورد نورپردازی خود عمدی باشید. انواع چراغهایی را که نیاز دارید و جایی که آنها را برای رسیدن به جلوهای که میخواهید قرار دهید، تعیین کنید. یا اگر بودجهای ندارید و با چراغهای موجود (مانند لامپها و خورشید) کار میکنید، به این فکر کنید که چگونه میتوانید آن را برای صحنهی خاص خود انجام دهید.
برای مثال، اگر میخواهید صحنهای با ظاهر دراماتیک داشته باشید، میخواهید سایهها در مکانهای مناسب قرار بگیرند. برعکس، داشتن نور زیاد، بسته به محل قرارگیری نور شما، میتواند باعث شادی شود و حسی اثیری ایجاد کند.
7. پس زمینه را ساده نگه دارید
فقط فیلم نگیرید، سعی کنید از یک پس زمینه ساده استفاده کنید یا آن را با حذف هر چه بیشتر عناصر اضافه که می توانید بهبود بخشید. بسیاری از پسزمینههای رنگارنگ – دیوار، ملحفه یا کاغذ پسزمینه – استفاده میکنند و خود (یا سوژههایشان) را چند فوت دورتر از آن قرار میدهند تا از ایجاد سایه جلوگیری کنند.
ترفند کلیدی تصویربرداری این است که عناصری را به حداقل برسانید که باعث می شود صحنه درهم به نظر برسد و توجه را از سوژه شما دور کند. اگرچه مضامین و خطوط داستانی وجود دارند که از داشتن یک صحنه بهم ریخته سود می برند، ممکن است بخواهید روی بهبود فیلمبرداری خود با اصول اولیه تمرکز کنید و سپس سطح خود را بالا ببرید و از آنجا آزمایش کنید.
8. ترکیب بندی خود را بهبود بخشید
یک فیلمساز حرفه ای یا شخصی از صنعت فیلمسازی ممکن است بتواند کار یک آماتور را در چند ثانیه اول یک پروژه ویدیویی ببیند. حتی اگر از تجهیزات دوربین پیشرفته استفاده شده باشد، این هنوز هم صادق است. پس چه چیزی آنها را از بین می برد؟ این عدم کادربندی و ترکیب بندی مناسب آنهاست.
چیزی که بسیاری از مبتدیان متوجه نمی شوند، این است که تصویربرداری خوب (مخصوصاً تصویربرداری) فراتر از هدف گرفتن دوربین شما به سمت صحنه یا سوژه است. این شامل ترتیب دادن و اجازه دادن به عناصر بصری برای بیان داستان شما است. همچنین به این معنی است که کادر دوربین خود را تغییر دهید تا صحنه از نظر زیبایی شناسی دلپذیر به نظر برسد.
از جمله مهمترین ترفندهای فیلمبرداری سینمایی و قوانین ترکیب بندی، قانون یک سوم است. اینجا جایی است که سر سوژه خود را کمی بالاتر (نه در مرکز) کادر قرار می دهید و هنگام روبرو شدن با طرفین، فضای تنفس یا راه رفتن بصری به او می دهید. یکی دیگر این است که هنگام گرفتن عکس از روی شانه، در همان سمت دو نفر که صحبت می کنند، بمانید. همچنین، داشتن پیش زمینه و پس زمینه برای ایجاد عمق در یک صحنه بسیار مهم است.
9. ترفند تصویربرداری: از زاویه های Angles استفاده کنید
زوایایی که برای ثبت محتوای خود استفاده می کنید، تأثیر زیادی بر روحیه و دیدگاه دارد. زوایای اصلی که توسط فیلمسازان استفاده می شود، پایین low angle، بالا high angle ، چشم پرنده eye bird و بالای شانه eye level است. زاویه دید پایین با قرار دادن دوربین زیر سطح خط چشم و نگاه کردن به سوژه به دست می آید. این همچنین به عنوان زاویه “قهرمانی” شناخته می شود زیرا به نظر می رسد سوژه بر همه چیز تکیه دارد و بزرگتر از زندگی به نظر می رسد.
زاویه بالا سوژه را کمی از بالا می بیند. اغلب برای ایجاد حسی از محیط اطراف استفاده می شود. با این حال، هنگامی که به درستی استفاده شود، به سوژه نیز اجازه می دهد آسیب پذیرتر به نظر برسد. نمای چشم پرنده اغلب از ارتفاع متفاوت گرفته می شود و اغلب با پهپاد گرفته می شود. این به بیننده اجازه می دهد تا دید بزرگ تری از محیط اطراف داشته باشد تا از زاویه دید بالا. نمای بالای شانه اغلب زمانی استفاده می شود که شخصیت ها با یکدیگر صحبت می کنند یا چیزی را نشان می دهند که یک شخصیت می بیند اما دیگری نمی بیند.
10. استعداد خود را انتخاب کنید
پیدا کردن استعداد مناسب برای ویدیوی خود بسیار مهم است. قبل از تصمیم گیری با چند حرفه ای مصاحبه کنید. همچنین عاقلانه است که فردی را انتخاب کنید که تجربه عملکرد در موقعیتهایی مشابه محتوایی که شما می سازید، داشته باشد. به عنوان مثال، اگر در حال ساختن یک ویدیوی آموزشی هستید، باید به دنبال فردی بگردید، که در گذشته محتوای مشابهی ساخته است. فردی که فقط در ساخت آگهی های بازرگانی درباره نوشیدنی های انرژی زا تجربه دارد، ممکن است استعداد مناسبی برای آن شغل خاص نباشد.
به یاد داشته باشید که استعداد خوب هزینه بر خواهد بود، پس حتما برای آن بودجه در نظر بگیرید. شما کسی را می خواهید که بتواند طیف وسیعی از احساسات را از هیجان گرفته تا غم و هر چیزی بین آن ها به تصویر بکشد. قدرت گفتار و لحن یک استعداد نیز عوامل مهمی هستند که باید در نظر گرفته شوند. اطمینان حاصل کنید که استعدادها می توانند به شیوه ای متناسب با محصول یا محتوای شما صحبت کنند. استعداد همچنین باید بتواند با لحن های مختلف صحبت کند. به هر قیمتی از بازیگران با تن صدای یکنواخت، اجتناب کنید!
11. ترفند تصویربرداری: محل مناسب دوربین را رعایت کنید
اشتباه رایجی که مبتدیان مرتکب می شوند این است که توجه ندارند که فاصله کانونی لنز و فاصله نسبی دوربین از سوژه چگونه بر ظاهر صحنه تأثیر می گذارد. برای عکس های نزدیک، هرگز دوربین خود را نزدیک سوژه خود قرار ندهید، زیرا این کار می تواند اعوجاج های غیرجذابی در چهره ایجاد کند. با این کار بیرون کشیدن لبه های صحنه را برای شما چالش برانگیزتر می شود. بسیار ساده تر است که دوربین خود را چند فوت دورتر قرار دهید و با دقت با لنز دوربین خود بزرگنمایی کنید.
اما قبل از اینکه بروید و با دوربین خود زوم کنید، بدانید که باید این کار را به صورت اپتیکال (با لنز) به جای دیجیتال (با زوم کردن با نرم افزار) انجام دهید. زیرا دومی کیفیت کلیپ های ویدیویی شما را پایین می آورد و احتمالاً آنها را پیکسلی می کند. .
12. از فوکوس دستی استفاده کنید
در حالی که ویژگی فوکوس خودکار در دوربین شما می تواند بسیار مفید باشد. می تواند هنگامی که سوژه از فوکوس داخل و خارج می شود، ضبط شما را خراب کند. مخصوصا زمانیکه سوژه خود را در صحنه های کم نور قرار می دهید. ترفند کلیدی این است که از قفل نوردهی/فوکوس در تلفن هوشمند خود استفاده کنید یا روی دوربین مستقل خود فوکوس دستی را انتخاب کنید، بنابراین می توانید از چشمان خود استفاده کنید و فوکوس را خودتان تنظیم کنید.
تنظیم فوکوس همچنین به شما این امکان را می دهد که جلوه های جالبی را به ویدیوی خود اضافه کنید. مانند استفاده از ترفند تصویربرداری فوکوس رک، که در آن می توانید به طور متوالی بر روی اشیاء مختلف فوکوس کنید (با کمک یک عمق میدان کم که همه چیزهای دیگر را تار می کند) تا به سمت بیرون هدایت شود. توجه بیننده زمانی که از آن به درستی استفاده شود، می تواند ابزار بسیار قدرتمندی برای داستان سرایی باشد.
13. تراز سفیدی یا وایت بالانس خود را تنظیم کنید
یک چالش واقعی که بسیاری از متخصصان با آن روبرو می شوند، اصلاح دما و رنگ است. اگر از بیش از یک دوربین برای ضبط یک صحنه استفاده میکنید، ممکن است دوربینها دمای رنگ پیشفرض متفاوتی داشته باشند. این یک مشکل در هنگام استفاده از دوربین های مارک های مختلف مانند سونی و کانن است. همچنین هنگام استفاده از دوربین های همان برند می تواند مشکل ساز باشد. آیا می توانید تصور کنید که دیدن کلیپ های متوالی آبی و زرد گرم چقدر حواس شما را پرت می کند؟ قبل از ضبط، تعادل رنگ سفید را روی همه دوربینها تنظیم کنید تا کلیپهای یکدستتر و با ظاهری حرفهای تولید کنید. این به سرعت بخشیدن به روند ویرایش و کاهش هزینه های پس از تولید در آینده کمک می کند.
ترفند تصویربرداری وایت بالانس: تراز سفیدی “صحیح” ذهنی است و می تواند به خروجی مورد نظر شما بستگی داشته باشد. برای مثال، میتوانید عمداً آن را طوری تنظیم کنید که سردتر به نظر برسد تا حالت سرد یا ترسناکتری به صحنه بدهید. از آن برای کار برای داستان خود استفاده کنید، تا زمانی که در هر صحنه منحصر به فرد یکنواختی را تمرین کنید.
14. ترفند تصویربرداری: نمایش یکنواخت صحنه ها را فراموش کنید
مشکل دیگری که ممکن است هنگام استفاده از چندین دوربین فیلمبرداری برای فیلمبرداری یک صحنه با آن مواجه شوید. پایان دادن به کلیپ هایی است که از نظر نوردهی یکسان به نظر نمی رسند. همان صحنه می تواند در یک دوربین تیره تر و در دوربین دیگر روشن تر به نظر برسد. اگر تنظیمات نوردهی مشابهی مانند فریم ریت، سطوح ISO و دیافراگم خود را تنظیم نکنید، درست است. به همین دلیل است که لنزهای سینمایی اختصاصی دارای تی استاپ هستند. اینها مقادیر دقیق دیافراگم را به جای مقدار تئوریک f-stop در لنزهای عکاسی معمولی نشان می دهند.
برای مبتدیان، ممکن است عکاسی در تنظیمات کنترل شده راحت تر باشد. شما می توانید بدون توجه به زمان روز، نور یکسانی داشته باشید و از همان دوربین با نوردهی قفل شده استفاده کنید. بله، ممکن است ضبط بیشتر طول بکشد. با این حال، شما را از سردرد اصلاح نوردهی در طول تدوین نجات می دهد.
ترفند ویژه تصویربرداری: اگر مجبورید در خارج از منزل عکاسی کنید، این کار را سریع و در یک روز صاف انجام دهید تا خورشید در نهایت روی شما غروب نکند و ابرها مانع نورپردازی شما نشوند.
15. از ترفندهای سینمایی استفاده کنید
یک پروژه ویدیویی با ظاهر واقعاً حرفه ای ترکیبی از حرکات اولیه دوربین را در خود جای داده است که نه تنها داستان سرایی را بهبود می بخشد، بلکه بینندگان شما را نیز علاقه مند می کند. اگر می خواهید فیلمبرداری خود را به سطح بالاتری برسانید و واقعاً مخاطبان خود را تحت تأثیر قرار دهید، ممکن است بخواهید از چند تکنیک فیلمبرداری استفاده کنید.
چند ترفند تصویربرداری که استفاده می کنید تا حد زیادی به سطح خلاقیت شما و نحوه ارائه صحنه ها بستگی دارد، اما همیشه ایده آل است که فقط چند مورد ضروری را انتخاب کنید که داستان شما را به بهترین شکل بیان می کند. شما نمی خواهید آنها را زیاده روی کنید و در نهایت بینندگان خود را با تصاویر بصری و نه با داستان خود غرق کنید.
16. شات های لرزان نگیرید
فرقی نمیکند دوربین در زمان فشردن دکمه شاتر لرزیده باشد، لرزش دست داشته باشید، یا دوربین را خیلی سریع تکان دهید، باز هم نمیخواهید عکسهایتان لرزان به نظر برسند. جدا از اینکه احتمالاً فیلم شما را شبیه ویدیوهای خانگی می کند، می تواند بینندگان شما را احساس دریازدگی کند. نگه داشتن دوربین خود بر روی سه پایه یا هر سطح ثابتی، کلید جلوگیری از این مشکل است.
پس از تنظیم دوربین، سعی کنید دوربین خود را حرکت ندهید، مگر اینکه مجبور باشید. هنگامی که مجبور به حرکت یا زوم کردن هستید، دوربین خود را مانند یک فنجان قهوه کامل در نظر بگیرید. سرعت خود را ثابت نگه دارید و توقف ناگهانی نکنید.
17. زمان شات خود را تعیین کنید
در اینجا چند ترفند تصویربرداری از سوی سینماگران حرفه ای آورده شده است که ممکن است در بسیاری از مقالات راهنما نیابید. عکس های خود را با سرعت شاتر بیش از پنج ثانیه نگه دارید اما بیش از 10 ثانیه طول نکشید تا به طور موثر توجه بینندگان خود را به خود جلب کنید. در عین حال، به یاد داشته باشید که عکس های خود را حداقل به مدت 10 ثانیه ثابت نگه دارید، بدون حرکت یا زوم کردن. بسیاری از مبتدیان این موارد را برای به حداقل رساندن حرکات دوربین، کاهش زمان ضبط و ساده نگه داشتن سکانس های خود در طول تدوین بسیار مفید می دانند.
18. ترفند تصویربرداری مهم: برای ضبط صدا برنامه ریزی کنید
آیا تا به حال یک ویدیوی یوتیوب با صدای بد دیده اید؟ البته که آری! تماشای آن غیرقابل تحمل است، درست است؟ از بسیاری جهات، می توان استدلال کرد که صدا برای انواع محتوا مهمتر از ویدئو است. برای بهترین محتوا، به جای میکروفون تعبیه شده در دوربین، از صدای اختصاصی ضبط شده، استفاده کنید. شما می خواهید جهت صوتی را که می خواهید ضبط کنید در نظر بگیرید.
آیا می خواهید صدای شخص مقابل دوربین یا برخی از نویزهای محیط اطراف را نیز ضبط کنید؟ آیا فقط یک نفر صحبت می کند یا مصاحبه است؟ آیا این مهم است که میکروفون قابل مشاهده باشد؟ همچنین میخواهید صدا را با هدفون اختصاصی نظارت کنید تا مطمئن شوید که سطوح کافی هستند اما بریده نشدهاند. آیا محتوا را مستقیماً روی دوربین یا دستگاه خارجی ضبط خواهید کرد؟ در نهایت، حداقل با استفاده از دو روش، ضبط صدا را در نظر بگیرید. مخصوصاً برای محتوای بسیار مهمی که ممکن است نتوانید دوباره ضبط کنید.
مقاله ترفندهای ضبط صدا باکیفیت به شما کمک می کند.
19. برای ادیت عکس بگیرید
این “ترفند تصویربرداری حرفه ای ” به این معنی است که هنگام فیلمبرداری باید مانند یک تدوینگر فکر کنید. هنگام ضبط یک صحنه، می خواهید چندین زاویه و چند “شات درست” بگیرید. این بدان معناست که بعداً هنگام ایجاد کات نهایی خود، انتخاب هایی خواهید داشت. این باعث صرفه جویی در زمان و تلاش شما می شود زیرا در غیر این صورت، ممکن است صرف فیلم برداری مجدد کنید. بهعلاوه، شما را از گرفتن عکسهای با کیفیت پایین تر که کارتان را غیرحرفهای جلوه میدهد، باز میدارد.
و هنگام ویرایش، از یک نرم افزار ویرایش ویدیو ساده استفاده کنید که بتوانید قبل از رفتن به برنامه های پیچیده تر به آن عادت کنید. میتوانید از ترفند ویرایش ویدیوی ما بیاموزید، که شامل تکنیکهای ساده و در عین حال حرفهای به غیر از برش، برش، و اصلاح کلیپهای ویدیویی و سطوح صوتی است.
در نهایت، بهترین دوربین ها برای فیلمبرداری
فیلمسازان مشتاق، اغلب نگران هستند که برای ساخت ویدیوی با کیفیت به بودجه هنگفتی نیاز دارند. دوربین های زیادی وجود دارد، اما در نهایت، بهترین دوربین برای یک تصویربردار جدید، دوربینی است که می دانید چگونه از آن استفاده کنید. در حالی که ممکن است رویای یک دوربین سینمایی با قیمت دهها هزار دلار را در سر داشته باشید، اما بازار پر از دوربینهای DSLR عالی و دوربینهای بدون آینه است که برایساخت ویدیوی باکیفیت به زیبایی کار میکنند.
اگر قبلاً یک دوربین DSLR یا بدون آینه دارید، میتوانید فوراً کار روی تولید ویدیو را شروع کنید. به دنبال آموزش برای عملکردهای ویدیویی دوربین خاص خود باشید و تنظیمات ایده آل برای ضبط ویدیو را بیاموزید. به عنوان مثال، «بهترین تنظیمات ویدیویی Sony a7III» را به صورت آنلاین جستجو کنید.
چگونه تصویربرداری را شروع کنم؟
بهترین راه برای شروع تصویربرداری تماشای چندین ویدیو و تجزیه و تحلیل واقعی محتوا و روش های مورد استفاده برای گرفتن فیلم است. به جزئیاتی مانند زاویه، استفاده خلاقانه از عمق فایل، و انتقال توجه کنید. همچنین آموزش با کیفیت YouTube و وبلاگ هایی مانند این یکی برای شروع شما در دسترس است. شما مجبور نیستید بیرون بروید و بهترین تجهیزات را تهیه کنید. به احتمال زیاد، می توانید محتوای شگفت انگیزی را به سادگی با گوشی هوشمند خود ایجاد کنید. محتوا بسیار مهمتر از تجهیزات مورد استفاده برای ضبط آن است. اهمیت صدای خوب را به خاطر بسپارید، چیزی که به نظر می رسد بسیاری از مبتدیان فراموش می کنند.
برای فیلمبردار شدن به چه مهارت هایی نیاز دارید؟
مهمترین مهارت، پشتکار برای یادگیری چیزهای جدید است. برای اینکه یک فیلمبردار خوب باشید ابتدا باید در مورد جنبه های فنی مانند ترکیب بندی، نورپردازی، صدا و زوایا، همانطور که در بالا توضیح داده شد، بیاموزید. سپس، شما باید بر اصول اولیه مانند دستیابی به نوردهی مناسب و ثابت نگه داشتن ویدیو مسلط شوید. با این حال، مهم ترین مهارت این است که یاد بگیرید یک داستان نویس خوب باشید. داستان سرایی صرف نظر از نوع محتوایی که ایجاد می کنید مهم است، از یک تبلیغات ساده گرفته تا یک فیلم کامل. نحوه انتقال داستان خود در جنبه های فنی پیچیده است، اما خود داستان به طور منحصر به فرد دیدگاه شماست.
منبع: adorama.com