صفر تا صد لوگو موشن حرفه ای در کمترین زمان و بیشترین بازدید!!

لوگو موشن

لوگو موشن یا اینترلوگو یکی از ارزان ترین، سریع ترین و پربازید ترین نوع تبلیغات است. لوگو موشن علاوه بر زمان کمی که برای طراحی می خواهد شما می توانید در کمترین زمان مشتریان خود را دائمی کنید یا مشتری جدید جذب کنید.

اینترلوگو یکی از ریز شاخه های انیمیشن سازی است که با استفاده از تکنیک های مناسب و استفاده از المان های گرافیکی می توانید نام برند و لوگوی خود را در معرض دید عامه ای از مردم قرار دهید.

لوگو موشن چیست؟

لوگو موشن، لوگو متحرک، آرم استیشن، لوگو اینتر و … به نوعی ویدئو می گویند که در آن لوگو با استفاده از افکت ها و المان های گرافیکی به حرکت در می آیند و موسیقی ملایمی نیز آن را همراهی می کند.

لوگو موشن مخصوص کسب و کار های بزرگ است؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم خیر. لوگو موشن برای تمامی کسب و کارها لازم است زیرا چشم مخاطب را سریع تر از لوگوی ساده جذب می کند و در ذهن آن ها می نشیند.

جالب است بدانید لوگو موشن زیر مجموعه انیمیشن سازی است پس می تواند یکی از پر درآمدترین و جذاب ترین گرایش های رشته گرافیک نام برد. (در بالا گفتیم می تواند پر درآمد باشد؟؟ حتما برای شما نیز سوال شده، بله می تواند پر درآمد باشد بسته به خلاقیت شما و میزان ثانیه آن هزینه آن متغیر است و در حال حاضر هزینه آن از 150 هزار تومان شروع می شود تا …)

انواع لوگو موشن کدام است؟

شما می توانید با توجه به زمینه کاری تان و میزان هزینه ای که مد نظرتان است و بودجه کسب و کارتان است سفارش دهید. لوگوموشن ها در سایز ها و فرمت های مختلفی ساخته می شود که تمامی این ها را طی قرار داد یا صحبت شما با طراحی قطعی می شود و سفارش شما مراحل طراحی را طی می کند.

1- لوگو موشن 3 بعدی

در این لوگو موشن ابتدا لوگو شما به المان سه بعدی تبدیل می شود و پس از آن با استفاده از افکت های مناسب کسب و کارتان و … طراحی می شود. این لوگو موشن یکی از لوگوموشن های حرفه ای محسوب می شود و هزینه آن نسبت به دیگر مدل ها کمی گران تر است.

2- لوگوموشن فلت

در این لوگو متحرک لوگو شما در محیط دو بعدی ساخته می شود و سپس با استفاده از نماد های گرافیکی در مراحل طراحی قرار می گیرد.

3- لوگو موشن های آماده

همزمان با پیشرفت تکنولوژی های مختلف لوگو اینتر نیز پیشرفت چشمگیری داشته و امروزه در سایت های معتبر شما می توانید فایل های آماده ای که از لوگو موشن وجود دارد را مشاهده کنید.

کاربرد های لوگو متحرک

لوگو متحرک بسیار مهم و تاثیر گذار است چرا که لوگوی شما را در ذهن مخاطب سریع تر شکل می دهد و ممکن است مخاطب شما تبدیل به مشتری شود.

  1. جلب اعتماد مشتری
  2. افزایش آگاهی مخاطب از کسب و کار شما
  3. استفاده به عنوان پروفایل در شبکه های پیام رسان
  4. هزینه کم و بازدهی دو برابر
  5. افزایش کلاس کاری
  6. استفاده از آن در سایر ویدئو های تبلیغاتی
  7. استفاه از لوگو موشن در پیج اینستاگرام و سایر شبکه های مجازی

اگر دقت کرده باشید بسیاری از فیلم های سینمایی و یا حتی سریالی در ابتدای شروع لوگو موشن مخصوص و خاصی دارند و حتی کودکان با دیدن لوگو موشن به یاد فیلم آن می افتند (فیلم را به لوگو متحرک آن می شناسند.)

اگر طراحی لوگوموشن مزیت و حتی ذره ای سود برای شرکت های فیلم سازی نداشت آیا کمپانی های فیلم سازی مارولز، نت فلیکس و یا والت دیزنی و خیلی از برند های مطرح دنیا مجبور بودند تا لوگوی خود را در ابتدای آثار خود به نمایش بگذارند؟ آیا لازم بود تا هزینه ای را صرف طراحی یک لوگوموشن اختصاصی کنند؟ استفاد از این روش کمک بسیاری کرده است تا این شرکت های فیلم سازی سریعتر به معروفیت و محبوبیت برسند و برند خود را در میان مردم معرفی کنند پس مسلما سود سرمایه گذاری در طراحی لوگوموشن بسیار است.

در مبحث تولید محتوای دیجیتالی در سایت ها هدف اصلی، بالا بردن ترافیک سایت از طریق جذب مخاطبان بیشتر است چرا که در آن صورت موتور جستجوگر، جایگاه آن وبسایت را در نتایج جستجو بالاتر می برد. حال فکر کنید چقدر مهم است که نام یا لوگو و یا تصوری از برند شما در ذهن افراد بیشتری باقی بماند، یکی از روش های جذاب برای تبلیغ برند، استفاده از لوگو موشن در محتواهای ویدیویی می باشد.

نرم افزار های ساخت لوگو موشن

1- نرم افزار ایلوستریتور

ابتدا نرم افزار ایلوستریتور را برای شما معرفی می کنیم. نرم افزار ایلوستریتور در زمینه طراحی وگو بسیار قدرتمند و پرکاربرد است. این نرم افزار امکانات زیاد و ابزار های مختلفی دارد که امکان انجام هر گونه پروژه برداری را برای شما فراهم می کند.

شما برای تهیه لوگو موشن ابتدا باید لوگو طراحی کنید و سپس به دنبال انیمیت کردن لوگو باشید. از ویژگی های دیگر این نرم افزار می توان به تهیه ست اداری،‌ طراحی فونت،‌ طراحی لوگو، طراحی کاراکتر، طراحی قالب برای پیج های مجازی و … اشاره کرد. کار کردن با این نرم افزار به نسبت فتوشاپ سخت تر است و شما باید با تمرین کردن مهارت های لازم را کسب کنید و با ابزار مورد نظرتان آشنا شوید.

از جمله فرمت های زیادی که این نرم افزار از آن پشتیبانی می کند عبارتنداز: AI . EPS. PDF. SVF و …

اگر در قسمت طراحی سوالی دارید یا برای طراحی آن نیاز به معرفی نرم افزار طراحی برای کامپیوتر دارید روی لینک مورد نظرتان کلیک کنید.

2- نرم افزار کورل دراو

نرم افزار کورل دراو نیز یک نزم افزار طراحی برداری است و تاکنون به روزرسانی های زیادی داشته و اکنون در دسته بهترین نرم افزار های طراحی قرار گرفته است.

این نرم افزار نیز مانند نرم افزار ایلوستریتور مناسب برای طراحی است و به هیچ عنوان برای ویرایش تصاویر مناسب نیست و جالب است بدانید سرعت بالای این نرم افزار یکی از دلایلی است که تاکنون بسیاری از طراحان موفق از این نرم افزار استفاده می کنند.

از کاربرد های این نرم افزار می توان به طراحی لوگو،‌طراحی کاراکتر، طراحی پوستر، کاتالوگ، کارت ویزیت، طراحی صفحات وب، طراحی طرح پارچه و ….

3- نرم افزار اینفنتی دیزاینر (Affinity designer)

در مقاله قبل توضیح دادیم که برخی از طراحان از دو نرم افزار به صورت همزمان استفاده می کنند اما دلیل این کار آن ها چیست؟ بله قطعا امکانات بالایی را نیاز دارند و نرم افزار پاسخگوی کار آن ها نیست و به اجبار مجبور هستند همزمان از نرم افزار فتوشاپ و کورل استفاده کنند تا هم از امکانات پیکسلی و هم برداری بهره ببرند.

نرم افزار اینفنتی دیزاینر هم بر روی پیکسل و هم بر بردار تسلط دارد و شما می توانید با این نرم افزار هم به صورت برداری کار کنید و هم پیکسلی. برای آموزش این نرم افزار کافی است کمی زمان بگذارید تا آن را یاد بگیرید اکثر نرم افزار های طراحی مشابه یکدیگر هستند فقط چند ابزار متفاوت دارند اگر شما بر روی یکی از این نرم افزار ها تسلط داشته باشید بر روی تمامی آن ها می توانید به راحتی تسلط پیدا کنید.

4- نرم افزار جتای (jeta)

اگر به دنبال یک لوگوی ساده و کم دردسر هستید می توانید آن را با نرم افزار جتای طراحی کنید. این نرم افزار بیش از 400 قالب لوگو را در خود جای داده است و شما می توانید یکی از آن ها را انتخاب کنید و با کمی ویرایش آن را اختصاصی برای خودتان بکنید.

این نرم افزار بر روی ویندوز 7 به بالاتر مناسب است و در نرم افزار امکاناتی مانند: درخشان کننده، گرادینت،‌بولو و استروک و … وجود دارد که با کمی سلیقه شما می توانید بهترین لوگو ها را طراحی کنید.

معرفی بهترین نرم افزار برای طراحی لوگو موشن

1- نرم افزار افترافکت

نرم افزار افترافکت

یکی از نرم افزار های موفق شرکت ادوبی افترافکت است که در زمینه های موشن گرافیک،‌ انیمیشن های کوتاه، گیف های تبلیغاتی و … بسیار کاربرد دارد و سرعت این نرم افزار سبب شده تا بسیاری از مخاطبان از این نرم افزار استفاده کنند.

اهمیت موشن گرافی امروزه در کسب و کار ها به قدری قدرتمند است که شما نمی توانید از آن غافل شوید. یکی از راه های اثر گذاری و ماندگاری لوگو در ذهن مشتری و مخاطب استفاده از لوگو موشن است که امروزه در بیشتر کسب و کار ‌ها آن را مشاهده می کنید.

یکی از اصلی ترین ویژگی های لوگو موشن انتقال دادن پیام در کمترین زمان ممکن است.

سخن پایانی

ما تمام سعی مان را کردیم تا به شما بهترین نرم افزار های طراحی لوگو و لوگو موشن را معرفی کنیم امیدواریم از این مقاله آگاهی لازم را برده باشید. شما می توانید ما را در کانال تلگرام و پیج اینستاگرام دنبال کنید تا از مقالات ما بی خبر نمونید.

مقالاتی که شاید برایتان جذاب باشد

فهرست