برای بازاریابی مؤثر با ارائه بروشور، مهم است که بدانید چه زمانی از آن ها برای بیشترین تأثیر استفاده کنید. بنابراین، پس از تجزیه و تحلیل این که کدام محتوا تاثیر بیشتری بر بازار هدف شما دارد، باید انتخاب کنید که کدام یک از اشکال بروشور مناسب است. در همین وب سایت، درباره “طراحی بروشور و نکات مهم آن” توضیح داده ایم و یکی از ویژگی های منحصر به فرد بروشور، تعداد لت و نوع تا زدن آن است. بنابراین، در این مقاله، درباره انواع روش های تا زدن بروشور صحبت می کنیم. با ما همراه باشید.
انواع روش های تا زدن بروشور
ما در ممتاز دیزاین، چندین روش تا زدن بروشور و همچنین، بهترین کاربرد های آن ها را بیان می کنیم. شما می توانید برای بروشور های خود از آن استفاده کنید. تنها چالشی که با آن روبه رو هستید، انتخاب نوع تای بروشور (با توجه به نوع خدمات) است. روش های تا زدن بروشور شامل:
فهرست مطالب
- بروشور نیمه (Half Fold)
- بروشور سه تا (Tri-Fold)
- بروشور ضد فولد (Z-Fold)
- بروشور تاشو دو گانه موازی (Double-Parallel Fold)
- گت فولد (single open Gate Fold)
- بروشور دوبل گت فولد (Double-Gate-Fold)
- بروشور رول تا (Roll Fold)
- بروشور آکاردئونی (Accordion Fold)
- بروشورهای نیمه تا شده و سه تا (Half-Fold and Tri-Fold Brochures)
- بروشور فرانسوی (French-Fold)
در ادامه به توضیح نحوه تا زدن و بیان مزایا و کاربرد آن ها می پردازیم.
1. بروشور نیمه (Half Fold)
بروشور Half-Fold یکی از محبوب ترین انواع بروشور هایی هستند که می توانید، پیدا کنید. با این روش تا زدن، بروشور 4 صفحه را تشکیل می دهد: یک جلد جلو، یک جلد پشتی و دو صفحه داخلی. می توانید از آن برای ارائه های تجاری ساده که به صفحات زیادی نیاز ندارند، استفاده کنید.
برای انجام این نوع تا زدن بروشور: یک ورق کاغذ را از وسط تا کنید. خط تاشو میتواند در امتداد کوتاهترین (عرض) یا طولانیترین (طول) قسمت ورق اجرا شود و به سه شکل بروشور خود را بسازید (به تصویر زیر توجه کنید). به همین راحتی شما توانستید بروشور مدل Bi-Fold را آماده کنید. همچنین، می توانید برای ساخت کاتالوگ ها و بروشور های چند صفحه ای با چیدن چند برگ کاغذ و سپس تا کردن، به همین سبک عمل کنید.
2. بروشور سه تایی (Tri-Fold)
این نوع تا زدن بروشور که در هر طرف سه پنل مساوی دارد، تای کلاسیک نیز نامیده می شود و از محبوب ترین گزینه ها می باشد. آن ها روی یکدیگر تا می شوند برای این که یک تای متمایز را تشکیل دهند. این نوع بروشور دارای 6 پنل (3 پنل داخلی و 3 پنل بیرونی) است. سه تای مساوی آن بصری هستند، به خصوص برای ترتیب مراحل و لیست های شماره گذاری شده. این نوع بروشور به دلیل طراحی متمایزشان معمولاً برای توضیح محصولات و خدمات در بازاریابی استفاده میشود.
برای انجام این نوع تا زدن بروشور: این نوع بروشور با دو مرتبه تا کردن یک ورق کاغذ ساخته می شوند. بنابراین، برای تا کردن آن، با نگاه کردن به داخل، کارت سمت راست را به سمت داخل تا کنید. سپس، لت سمت چپ را طوری تا کنید که در بالای پانل سمت راست قرار گیرد. پانل ها تقریباً به یک اندازه هستند (یکی از پانل ها کمی کوتاه تر است. بنابراین، می توان آن را داخل دو پانل دیگر بدون همپوشانی تا کرد).
3. بروشور ضد فولد (Z-Fold)
بروشور Z-Fold، تاشو زیگزاگ نیز نامیده می شود. بروشور z-fold شبیه به سه تایی است که در آن هر دو با سه بار تا کردن یک ورق کاغذ ساخته می شوند و در نتیجه 3 پانل بیرونی و 3 پانل داخلی ایجاد می شود. همانطور که از نامش پیداست چیزی که آن ها را متفاوت می کند، این است که مخاطب برای تا کردن بروشور به روش Z-Fold، از شکل Z پیروی می کند.
برای انجام این نوع تا زدن بروشور: ابتدا بروشور را با 2 خط تا به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس، یک لت کارت را به سمت داخل و لت دیگر آن به سمت بیرون تا کنید (به شکل حرف Z تا کنید). بنابراین، به جهت تا زدن بروشور دقت کنید.
4. بروشور تاشو دو گانه موازی (Double-Parallel Fold)
یک بروشور با تای دو موازی، دارای سه تای موازی است که هشت صفحه (4 تا در هر طرف ورق کاغذ) را تشکیل می دهد. استفاده از آن به عنوان جزوات تبلیغاتی که نیاز به ارائه جزئیات بیشتری دارند، عالی می باشد.
برای انجام این نوع تا زدن بروشور: ورق کاغذ را از وسط تا می کنیم. مجدداً از وسط تا می شود به طوری که یک دوم ورق داخل نصف دیگر قرار می گیرد. این باعث می شود پانل های نیمه داخلی کوچک تر شوند. در یک بروشور دوتایی موازی، دو پانل کمی کوتاهتر هستند، به طوری که میتوانند در داخل دو صفحه دیگر بدون همپوشانی تا شوند.
5. گت فولد (single open Gate Fold)
گیت فولد نوعی است که دارای دو چین موازی برای ایجاد شش پانل (سه پانل بیرونی و سه پانل داخلی) است. پانل های جانبی تقریباً نصف عرض کارت مرکزی هستند و بدون همپوشانی به سمت داخل تا می شوند. این نوع بروشور چندان رایج نیست.
این نوع تا کردن، دو درب پانل متقارن را تشکیل می دهد که باز می شود تا یک پانل بزرگ تر نمایان شود. این به بهترین وجه برای ارائه های بزرگ تر استفاده می شود، به خصوص اگر می خواهید بر محصول یا خدمات خاصی، تأکید کنید.
برای انجام این نوع تا زدن بروشور: ابتدا یک ورق کاغذ را با 2 خط تا، به سه قسمت تقسیم می کنیم (توجه داشته باشید که دو لت رو به رو یکسان باشند و لت وسط دو برابر لت سمت چپی یا راستی باشد). سپس، لت سمت چپ و راست را به سمت داخل تا می کنیم. به گونه ای که لبه های بروشور به هم نزدیک شوند. اما، روی هم قرار نگیرند.
6. بروشور دوبل گت فولد (Double-Gate-Fold)
بروشورهای دو دریچه ای بسیار شبیه به گیت فلد هستند. با این تفاوت که این نوع 3 خط تا دارد و قسمت مرکزی بزرگ را به 2 قسمت تقسیم می کند (پانل داخلی با استفاده از خط تا در مرکز، تا می شود). به طوری که اکنون دارای 8 پنل (4 پنل در داخل و 4 در خارج) است. با طراحی مناسب، میتوانید از بیرونیترین پانلها برای تشکیل طرح بزرگتر استفاده کنید. باز هم، آن ها بهترین استفاده را برای ارائه های بزرگتر دارند.
برای انجام این نوع تا زدن بروشور: ابتدا، یک ورق کاغذ را با استفاده از 3 خط تا، به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. لبه اول و آخری را به سمت داخل تا کنید. سپس، لبه های تا شده را با توجه به خط تای مرکزی تا کنید.
7. بروشور رولی (Roll Fold)
در بروشور های رولی، با استفاده از سه خط تا در یک ورق کاغذ، در هر طرف چهار پانل ایجاد می شود. این نوع از تازدن بروشور برای راهنماها یا آموزش های گام به گام بهترین است.
برای انجام این نوع تا زدن بروشور: ابتدا سه خط تا برای دو پانل بزرگ با اندازه یکسان، یک پانل کوچکتر و سپس یک پانل حتی کوچکتر ایجاد کنید. سپس، لبه کوچکتر را به سمت داخل تا کنید و در همان جهت تا زدن بروشور را ادامه دهید (تا شدن رول شکلی است که تاشو به سمت داخل خودش می غلتد. مانند: یک مارپیچ).
8. بروشور آکاردئونی (Accordion Fold)
بروشور آکاردئونی بسیار شبیه بروشور z-fold ، اما با یک لت اضافه ساخته می شوند و در نتیجه 4 پانل بیرونی و 4 پانل داخلی ایجاد می شود. در این روش مخاطب برای تا کردن بروشور مشابه روش Z-Fold، عمل می کند.
برای انجام این نوع تا زدن بروشور: ابتدا بروشور را با 3 خط تا به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس، یک لت کارت را به سمت داخل و لت دیگر آن به سمت بیرون تا کنید (به شیوه ضد فولد آن را تا کنید). بنابراین، به جهت تا زدن بروشور دقت کنید.
9. بروشورهای نیمه تا شده و سه تایی (Half-Fold and Tri-Fold Brochures)
این نوع تاشو دارای یک خط چین افقی مرکزی و دو خط چین عمودی است که کاغذ را به 6 پانل جلو و پشت تقسیم می کند. این بروشور به صورت افقی از وسط تا می شود و سپس مانند بروشور سه تایی تا می شود. و همانطور که در یک سه تایی وجود دارد، تفاوت جزئی در اندازه کارت وجود دارد تا امکان تا شدن مناسب را فراهم کند.
برای انجام این نوع تا زدن بروشور: ابتدا، یک ورق کاغذ را با استفاده از 1 خط تا (یک خط چین افقی مرکزی)، به 2 قسمت مساوی تقسیم و تا کنید. سپس، دو لت متقابل را با استفاده از 2 خط تا (دو خط تای عمودی) به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس، لت های سمت چپ و راست را روی هم قرار دهید.
البته ناگفته نماند که دو لت متقابل در این مدل بروشور را می توان با استفاده از 1 خط تا (1 خط تای عمودی) به 2 قسمت مساوی تقسیم کرد. منظور حتماً لازم نیست از سه خط تا استفاده کرد.
10. بروشور فرانسوی (French-Fold)
بروشورهای فرنچ فولد دارای 2 خط تای عمودی به صورت ضربدری هستند که به همین دلیل به آن ها تای زاویه راست نیز می گویند. این بروشور دارای 4 پنل در هر طرف است.
برای انجام این نوع تا زدن بروشور: ابتدا ورق کاغذ به صورت افقی و سپس، به صورت عمودی تا می کنیم.
چرا در بازاریابی باید از بروشور استفاده کنید؟
آن ها یکی از مفیدترین جزوه های بازاریابی برای توزیع هستند. برشور ها نه تنها با تصاویری عالی، توجه مخاطبان در بازار هدف شما را جلب می کنند. بلکه، فضای کافی را برای توضیح جزئیات محصول و خدمات به شما ارائه می دهند.
سخن آخر
انتخاب بهترین فولد برای بروشورهای خود مستلزم شناخت مناسب محصول یا خدماتی است که تبلیغ می کنید، آنچه می خواهید بیان کنید و این که چگونه می توانید آن را به بهترین نحو بیان کنید. ما خوشحال می شویم در ممتاز دیزاین به هر نحوی که بتوانیم به شما کمک کنیم. ما میتوانیم به شما در انتخاب بهترین بروشور با بهترین روش های تا زدن بروشور و همچنین گزینههای مختلف سفارشیسازی چاپ برای ایجاد مؤثرترین ارائه خود کمک کنیم.
منبع:
www.printrunner.com