نحوه چاپ تیشرت : نکاتی که باید در این رابطه بدانید!

چاپ تیشرت

مطمئنا همیشه یک دلیل خوب برای چاپ تیشرت سفارشی خود را دارید، شما احتمالاً مجموعه بزرگی از تیشرت های راحت و همه کاره را دارید. اما چرا خودتان طرح آن ها را نسازید؟ در این مقاله چاپ مرحله به مرحله تی شرت را به شما خواهیم گفت. در ادامه با ما همراه باشید.

مرحله 1: ایجاد یک طرح

بدون طراحی عالی نمی توانید تی شرت چاپ کنید. بنابراین مطمئن شوید طرحی را انتخاب کرده اید که هویت شما را بازگو کند و متناسب با نام تجاری شما باشد یا به طور کلی عالی به نظر برسد.

ابتدا این سوال را از خود بپرسید که می خواهید پیراهن شما درباره شما یا نام تجاری شما چه بگوید. گروه هدفی که می خواهید از او درخواست تجدید نظر کنید کیست؟ وقت خود را اختصاص دهید و طرحی را ایجاد کنید که هویت برند شما را منعکس کند، این طرح می تواند دارای یک تصویر، لوگو سفارشی، شعار یا ترکیبی از هر سه باشد.

ایجاد یک طرح برای چاپ تیشرت

همچنین به یاد داشته باشید که طرح شما باید با هر رنگ تی شرت که انتخاب می کنید همخوانی داشته باشد. طرحی با رنگ های تیره روی تی شرت آبی تیره یا مشکی به خوبی نمایان نخواهد شد. بنابراین، اگر می دانید می خواهید روی تی شرت های مشکی چاپ کنید، در طراحی خود باید از رنگ های روشن تر استفاده کنید و برعکس.

مرحله 2: مقدار و بودجه خود را برای چاپ تیشرت بدانید

ابتدا میزان بودجه تخمینی خود را مشخص کنید. مانند هر نوع چاپ، سفارش زیاد، احتمالا هزینه هر کالا را کاهش می دهد. سفارش به صورت عمده یک برنامه ریزی هوشمند است، مخصوصا اگر قصد فروش پیراهن ها را دارید.

علاوه بر کمیت، مشخص کنید که به چه اندازه هایی احتیاج دارید و هر کدام از آن ها به چه تعداد است. به خاطر داشته باشید که برخی از اندازه ها از محبوبیت بیشتری نسبت به سایزهای دیگر برخوردار هستند و اندازه های خاص ممکن است از سایر قیمت ها گران تر باشند.

مرحله 3: روش چاپ خود را انتخاب کنید

وقتی نوبت به چاپ تی شرت و تصمیم گیری در مورد روش صحیح می رسد، تفاوت در هزینه، شکل ظاهری، زمان تولید و مواد همگی نقش خواهند داشت. بیایید این جزئیات مهم را با سه روش محبوب چاپ بپوشانیم:

چاپ Screen

این یک روش استاندارد طلایی برای چاپ روی تی شرت است. چاپ با این روش بسیار با کیفیت، به صورت حرفه ای، با دوام و بسیار مقرون به صرفه در سفارشات با تعداد زیاد می باشد.

برش وینیل

در این روش از وینیل مخصوص برای پارچه استفاده می شود. از این روش برای شماره زدن روی لباس های اسپورت و ورزشی و طرح های ساده و یک رنگ استفاده می شود. این روش ماندگاری بالایی دارد و در تعداد کم قابل انجام است.

این روش گزینه مناسبی برای سفارشات زیاد نیست. بلکه برای گرافیک ساده و شامل اشکال اساسی و یا طرح های مبتنی بر متن است.

چاپ مستقیم روی لباس (DTG)

این روش نیز یکی از روش های محبوب است. DTG مانند چاپگر های جوهر افشان رومیزی عمل می کند و تنها فرق آن این است که روی پارچه چاپ می کند.

طرح مورد نظر را باید طراحی کنید و سپس آن را روی پارچه پیاده سازی کنید. این روش برای چاپ جزئیات و طرح های خیلی پیچیده عالی است. مناسب برای سفارشات با مقدار کم که نیاز به جزئیات زیاد دارند.

مرحله 4: نوع پارچه و پیراهن را انتخاب کنید

یک تی شرت باید ساده و راحت باشد. هنگام بررسی گزینه های پارچه ای برای طراحی جدید، این نکته را به خاطر بسپارید که یک گزینه فوق العاده محبوب 100٪ پنبه است.

همه کاره است، پوشیدن آن آسان است و حتی شستشوی آن راحت تر است. علاوه بر انتخاب پارچه، باید نوع پیراهن را هم انتخاب کنید.

انتخاب نوع پارچه و پیراهن

قبل از تصمیم گیری در مورد نوع مناسب تی شرت، به مخاطبان و اهداف مورد نظر خود فکر کنید. سبک و برش گروه مورد نظر شما بهترین حالت را دارد؟ آن ها چه رنگ هایی را ترجیح می دهند؟ می خواهید کی و کجا آن را بپوشند؟ این نکات را باید در نظر بگیرید.

مرحله 5: فایل های خود را برای چاپ تیشرت ارسال کنید

هنگامی که طرح خود را برای چاپ تی شرت آماده کردید، باید فایل های طراحی خود را به چاپگر بفرستید. مستقیماً با چاپگر خود ارتباط برقرار کنید و از آن ها در مورد انواع پرونده های خاص، نیاز های رنگ و اندازه پرونده ها بپرسید.

فایل های خود را برای چاپ تیشرت ارسال کنید

قالب فایل مناسب برای چاپ تی شرت چیست؟

شما باید طرح تی شرت خود را در قالب وکتور ارسال کنید. این فایل احتمالا یک AI ،PDF یا EPS خواهد بود. هر یک از این قالب ها برای کار شما مناسب خواهد بود اما اگر مطمئن نیستید کدام یک را به چاپگر بفرستید، PDF را انتخاب کنید زیرا بسیار متنوع است.

طراح شما فایلی را با یک یا چند فرمت از این فرمت ها در اختیار شما قرار می دهد (بسته به برنامه ای که طرح شما در آن ایجاد شده است، مانند Adobe Illustrator یا InDesign و غیره). برای هر طرح تی شرت متفاوتی که ایجاد می کنید به یکی نیاز دارید.

علاوه بر این، اگر چاپگر رنگ های سفارشی را ایجاد کند، ممکن است به کد های رنگی خاص نیاز داشته باشید. حتماً کد رنگ Pantone یا CMYK را در اختیار داشته باشید تا همه چیز مطابق آن رنگی که می خواهید و آنچه که می خواهید به نظر برسد.

سخن آخر

ما همه موارد مربوط به چاپ روی تیشرت را بررسی کردیم از کمیت و بودجه گرفته تا روش های چاپ تی شرت و یافتن پارچه مناسب. اکنون وقت آن است که شروع کنید. اهداف خود را مشخص کنید، سپس طرحی عالی را چاپ کنید.

امیدوارم مقاله نحوه چاپ تیشرت : راهنمای گام به گام چاپ تیشرت برایتان مفید باشد.

منبع: 99designs

مقالاتی که شاید برایتان جذاب باشد

فهرست